Route Makker

De tocht voert door het prachtige Nationaal Park De Biesbosch, het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. We bevaren onder andere het Moldiep, de Oudemanskil, de Kikvorschkil, de Sionssloot en het Wantij. Spot de ree en de bever en ga op zoek naar de mooiste vogels. Vaarduur ongeveer 1 1/2 uur.

Opstapplaats

De opstapplaats voor de Route Makker is bij de Loswalweg naast Camping het Loze Vissertje. Of bij het Biesboschcentrum. De laatste is per auto het makkelijkst te bereiken via de N3 naar de Baanhoekweg 53. Met openbaar vervoer kunt u ook de opstapplaats bereiken. Vanaf NS-station CS via lijn 501, Raadpleeg de OV9292 site voor nadere informatie.

Een andere mogelijkheid is met de waterbus vanaf de Merwekade naar de halte Hollandse Biesbosch. vandaar is het 15 minuten lopen over een verhard pad.

De route is inclusief koffie of iets sterkers met een appelmarijn of een hartig hapje. Alle producten zijn van Dordtse bodem. De prijs voor deze route is €15,00 p.p. bij een volle boot. De tocht kan ook worden gevaren met alleen een praatje en een plaatje en is dan €4,00 goedkoper.